По време на ежегодното си събитие Acer обнови преносимите компютри

...
По време на ежегодното си събитие Acer обнови преносимите компютри
Коментари Харесай

Acer представи достъпни бизнес преносими компютри TravelMate P2 с чипове Raptor Lake

По време на годишното си събитие Acer обнови портативните компютри TravelMate P2, които се възползват от доста функционалности, налични в сериите P4 и P6, в това число Thunderbolt 4 съгласуваност, 4G/LTE съгласуваност и графична карта GeForce RTX 2050. А относително ниската цена на новата серия P2 индиректно сочи компромисите, които производителят е трябвало да направи. На първо място, това се вижда в опростеното алуминиево шаси, което не е толкоз плътно, колкото по-скъпите модели.

Ще са ви нужни известни старания, с цел да забележите всички ограничавания, направени в подмяна на оптималната прелест за бюджетните бизнес клиенти. Например Acer мести четеца за пръстови отпечатъци с поддръжка на Windows Hello от бутона за зареждане, както в серията P4, на тъчпада със стъкло Gorilla Glass в серията P2.

Но другояче TravelMate P2 14 и 16 към момента имат същия dTPM 2.0 модул, уебкамера и високоговорители като по-скъпите си събратя, батериите на преносимите компютри също са идентични. Инженерите на Acer даже са съумели да включат графични адаптери NVIDIA GeForce RTX 2050 в линията TravelMate P2, в допълнение към графичното ядро Intel Xe, вградено в процесора Raptor Lake. С 14-инчови и 16-инчови екрани TravelMate P2 разполагат с IPS екрани с WUXGA резолюция (1920×1200 пиксела) и съответствие на страните 16:10.

Клиентите на линията TravelMate P2 ще могат да избират сред 13-о потомство процесори на Intel, вариращи от Core i3 до Core i7. Стандартният потенциал на оперативната памет ще бъде 16 GB за цялата гама TravelMate P2. Капацитетът на конфигурираните SSD дискове варира от 256GB до 1TB.

Новите преносими компютри от линията TravelMate P2 с авансово конфигуриран Windows 11 Pro ще бъдат налични през юни 2023 година, като предложените от производителя цени стартират от 1095 $ за 14-инчовата версия и от 1150 $ за 16-инчовата версия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР