По време на ежегодното си продуктово събитие Product Launch Event,

...
По време на ежегодното си продуктово събитие Product Launch Event,
Коментари Харесай

ES7: Най-бързото SUV на NIO

По време на годишното си продуктово събитие Product Launch Event, китайският производител на електрически автомобили NIO сложи началото на пазарното лансиране на напълно новото си SUV предложение ES7 и анонсира версиите 2022 година на ES8, ES6 и EC6.

С лансирането на ES7, NIO към този момент може да се похвали с нов първенец във връзка с динамичността в SUV портфолиото си, откакто новият модел на марката дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 3.9 секунди.

Друг акцент при ES7, върху който обръщат внимание от NIO е просторът на интериора, който е избран от компанията като второ пространство за живот с изтънчени, само че и придаващи уют дизайн решения и елементи.

За постигането на това, съществена роля играе огромното междуосие на електромобила- 2960 мм, както и предните седалки с затопляне, вентилация и масажна функционалност, и задните с затопляне и функционалност за контролиране на ъгъла на облегалката, които са част от общоприетото съоръжение на всеки един от представителите на NIO ES7.

Също по този начин част от общоприетото съоръжение на NIO ES7 е и PanoCinema цифровият кокпит с добавена действителност, бордова система NIO Digital System, система NAD (NIO Autonomous Driving) за отчасти, а на по-късен стадий и цялостно, самостоятелно управлени, адаптивно въздушно окачване и други.

Според анонса на NIO и китайските общоприети на замерване, ES7 е в положение да предложи свободен пробег от 485 километра при версията си със 75 kWh батерия, 620 километра с 100 kWh модул и над 850 километра с наличната батерия 150 kWh.

Базовата цена на NIO ES7 е избрана на към 70 000 щатски $ (RMB 468 000), а първите доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени на 28 август.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР