По време на ежегодното автомобилно изложение в Женева, което стартира

...
По време на ежегодното автомобилно изложение в Женева, което стартира
Коментари Харесай

FIat готви “сглобяем EV вариант на Panda


По време на годишното автомобилно ревю в Женева, което започва през днешния ден, нормално ставаме очевидци на футуристични, лъскави и невиждани досега концепции, които задават тона на целия пазар.

Тази година една от най-приятните (и сладки) изненади идва от Fiat, които честват 120-тата си годишнина с модел, който не е толкоз бляскав, само че печели сърцата ни мигновено.
 Снимка 410986

Fiat Centoventi е преобразяване на емблематичния модел Panda, който можем да тунинговаме по необикновено доста способи.

Цялата идея се върти към икономичността на EV модела, като можем да избираме сред разнообразни акумулатори, най-малката от които обезпечава скромни 100 километра каране с едно зареждане.
 Снимка 410985

В базов формат Centoventi съставлява сива железна структура, към която можем да прибавим таван с фотоволтаични панели или цифров мини-билборд в задната ризница. Билбордът може да се употребява за известия към останалите водачи на пътя или като място за реклами, от които притежателите на колата биха могли да печелят.
 Снимка 410984

Идеята е много ексцентрична, само че ни подхожда.

По отношение на детайлите и джаджите в купето, купувачите могат да избират всред 117 продукта, вариращи от вграден термос до държач за мобилна тонколона.
 Снимка 410987

Още по-готиното е, че Fiat имат намерение да създадат цялостен куп дизайни за 3D принтиране налични, тъй че притежателите на Centoventi да могат сами да отпечатват избрани екстри вкъщи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР