По време на двучасовото интервю с бившия водещ на Фокс

...
По време на двучасовото интервю с бившия водещ на Фокс
Коментари Харесай

Mirror: Добре ли е Путин? Беше принуден да държи крака си в интервюто с Карлсън

По време на двучасовото изявление с някогашния водещ на " Фокс нюз " Тъкър Карлсън съветският президент Владимир Путин като че ли използваше ръката си, с цел да управлява треперещия си крайник, което породи спекулации за здравословното му положение, написа английското издание " Mirror ".

71-годишният Путин беше видян да управлява треперещия си крайник, което го накара да употребява ръката си, с цел да го успокои, като в същото време имаше пристъпи на кашлица и прегракване на гърлото. Тези моменти се появиха дружно с изказванията за притежаването от Русия на превъзходни " свръхзвукови ракети " и определянето на репортера на Wall Street Journal Еван Гершкович като " разузнавач ".

Преди това още веднъж бяха изразени опасения по отношение на физическото държание на съветския президент, да вземем за пример когато той направи странни гримаси по време на срещата си с президента на Беларус Лукашенко на 28 януари. Някои се усъмниха в положителното му положение и допуснаха, че наподобява комплициран, твърди английското издание.

Въпреки непрекъснатите клюки за здравословното положение на Путин от западните медии, в това число изказвания за сърдечен арест при рухване или рак, който постанова потреблението на двойници, Кремъл непрекъснато отхвърля тези изказвания.

Ep. 73 The Vladimir Putin Interview
— Tucker Carlson (@TuckerCarlson)

Дмитрий Песков, представител на Кремъл, повтори, че Путин е в положително здраве, като дефинира сходни клюки като " подправени вести " и съобщи, че те единствено забавляват Кремъл.

Песков съобщи: " Всичко с него е наред, това е безусловно следващият подправен слух. Тези [истории] спадат към категорията на подправените вести, обсъждани със забележителна непримиримост от редица медии. Това не провокира нищо друго с изключение на усмивка [в Кремъл] ".

Спекулации за здравословното положение на Путин са изказвани и преди. След съветската инвазия в Украйна през 2022 година в изтекли документи се твърди, че Путин има болест на Паркинсон в ранен етап и рак на панкреаса, които му предизвикват болки, както и " положение на подутина на лицето и други странични резултати - в това число пропуски в паметта ". Твърденията бяха отхвърлени от съветски публични лица.

Въпреки това, макар продължаващите спекулации, реакциите към появяването на Путин по време на изявлението бяха смесени. Докато някои в обществените медийни платформи като X, ( Twitter ), разясниха очевидно положителното му здраве, други останаха скептични, припомняйки предходни клюки за положителното му положение.



Един консуматор с джоб @RealCalvinX съобщи: " Не споделяха ли, че Путин имал рак и бил в доста неприятно здравословно положение? На мен ми наподобява сносно. " Друг, с джоб @richardbteed, написа: " Путин сигурно ми наподобява здрав. Какво да кажем за всички тези диалози за здравето му. "

Това беше първото изявление на Путин за западна медия след огромната му инвазия в Украйна преди две години. По-голямата част от изявлението, оповестено в четвъртък в мрежата на Тъкър Карлсън, беше фокусирана върху Украйна, където войната наближава две години.

Путин повтори изказванието си, че нахлуването му в Украйна, което Киев и неговите съдружници дефинираха като непровокиран акт на експанзия, е било належащо, с цел да се защитят рускоговорящите в Украйна и да се попречи на страната да съставлява опасност за Русия, като се причисли към НАТО.

Путин посочи отхвърли на украинския президент Володимир Зеленски да организира диалози с Кремъл. Той съобщи, че от Вашингтон зависи да спре доставките на оръжие за Украйна и да убеди Киев, който той назова " спътник " на Съединени американски щати, да седне на масата за договаряния. Путин съобщи: " Не мога да се съглася с това, което се случва в Украйна: " Ние в никакъв случай не сме отказвали договаряния. Вие би трябвало да кажете на настоящето украинско управление да спре и да седне на масата за договаряния ".

Путин предизвести, че Западът в никакъв случай няма да успее да нанесе " стратегическо проваляне " на Русия в Украйна и отхвърли изказванията, че Русия крие проекти за нахлуване против Полша или други страни от НАТО.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР