По време на дербито Ботев (Пловдив) - Левски снощи, в

...
По време на дербито Ботев (Пловдив) - Левски снощи, в
Коментари Харесай

42-ма са задържани след боя в Пловдив, няма сериозно пострадали |

По време на дербито " Ботев " (Пловдив) - " Левски " нощес, в агитката на софийския тим е зародил спор, прераснал в побой сред " сините ". Служителите на реда незабавно пробвали да овладеят побоя, оповестява Българска национална телевизия.

Сбиването на почитатели е станало по време на мача - към 10-ата минута, което е наложило спирането на мача поради спора, зародил в бранша за посетители. Няма съществено потърпевши почитатели или съществено потърпевши служители на реда, само че са потрошени седалки и заграждения в бранша. Щетите занапред ще се пресмятат.

Задържани са 42-ма души. Те ще бъдат съдени по бързо произвеждане най-вероятно още през днешния ден. Сбиването е сред представители на две фракции от фенската маса на " Левски ". От към две години се развива спорът сред така наречен " Ултрас Левски " и " София Запад ".

" Това, което се случи на стадиона, е една провокация. Членовете на " Ултрас Левски " всички са арестувани, без да се задържи нито един от по този начин известната " София Запад " формация. Това е спор в " Левски " от дълги години. В Столична дирекция на вътрешните работи са получени сигнали, че ще има безредици на стадиона - за какво не е взета превантивна мярка? Да запитвам за " Ботев " (Пловдив) като уредници на спортното събитие. Миналата година ние седяхме в обособен бранш, а " София Запад " - в различен бранш. Отношенията не са се подобрили, за какво този път са ни поставили в един бранш? ", попита юрист Йордан Топалов, който е член на " Ултрас Левски ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР