По време на брифинг с инвеститори Nintendo сподели своите виждания

...
По време на брифинг с инвеститори Nintendo сподели своите виждания
Коментари Харесай

Стратегията на Nintendo: всеки трябва да има по една Switch конзола

По време на брифинг с вложители Nintendo показа своите визии за бъдещето на конзолата Switch по време на втората ѝ година досегаемост на пазара. Информация за тактиката на компанията получихме от Шигеру Миамото:
“Нашата маркетингова тактика включва устрема ни да накараме огромна маса от консуматори в Япония, Съединени американски щати и Европа да желаят да закупят Nintendo Switch. Амбицията ни е не всяко семейство да има най-малко една подпора, а даже всеки обособен човек“.

Това евентуално е желанието и на всяка компания, просъществувала на света, само че за Nintendo тази необятна разпространеност ще донесе на почитателите доста жадувани допълнения и функционалности в платформата. Миамото продължи: “Най-голямото преимущество на Nintendo Switch е способността да носите конзолата елементарно на всички места и да вършиме надпревари чрез местна безжична връзка. Ако предположим, че всеки има по една подпора, това значи, че ние ще можем да създадем нови жанрове жанр Nintendo.”. Изглежда хипотетичната необятна разпространеност на Switch значи точно създаване на повече игри за местен мултиплеър от страна на Nintendo, както и издаване на нови модули за Labo, които изискват наличието на няколко устройства.



Честно казано, Nintendo има евентуална да реализира своята концепция, в случай че работи бързо – сега японската компания продава продукта си на пазари, където няма действителни съперници (Xbox и PlayStation заемат обособена ниша за стационарни конзоли). Nintendo може да пробва нови неща и да прави всевъзможни ходове, с цел да добие известност, стига да не се появи сходна на Switch подпора от различен производител.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР