По време на борсова сесия в понеделник сутринта курсът на

...
По време на борсова сесия в понеделник сутринта курсът на
Коментари Харесай

Доларът се стабилизира преди заседанието на Фед

По време на борсова сесия в понеделник сутринта курсът на щатския $ по отношение на главните международни валути демонстрира минимални съмнения.

Инвеститорите правят оценка банковите вести от Съединени американски щати и Европа, в това число покупката на Credit Suisse от Swiss UBS.

Друго значимо събитие тази седмица ще бъде съвещанието на Федералния запас. Анализаторите считат, че заради напрегнатата обстановка в банковия бранш Фед може да увеличи главния лихвен % единствено с 25 базисни пункта, разяснява Trading Economics.

Към 10:07 часа българско време общата европейска валута се търгува на пазара на равнище 1,0662 $ за едно евро спрямо 1,0670 $ за евро в края на последната сесия.

Цената на единната европейска валута в комбиниране с японската национална възлиза на 140,12 йени по същото време по отношение на 140,67 йени за евро в петък.

Обменният курс на американската валута към японската през днешния ден сутринта е 131,02 йени за един $ против 131,85 йени в края на предходния търговски ден.

Британската лира стерлинг се търгуваше към $1,2194 за един паунд спрямо $1,2173 за паунд при затварянето на търговията в петък.

Курсът на еврото е на равнище от 0,8756 паунда.

Индексът, който мери цената на щатския $ по отношение на шест съществени международни валути, се увеличи с 0,07%. Индикаторът WSJ Dollar, който наблюдава динамичността на $ по отношение на 16 валути, се повиши с 0,02%.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР