По време на Автосалон София 2019, основен акцент на щанда на

...
По време на Автосалон София 2019, основен
акцент на щанда на
Коментари Харесай

Автосалон София 2019: SsangYong представя ...

По време на Автосалон София 2019, основен акцент на щанда на SsangYong е напълно новото поколение на модела Korando, което отбеляза световната си премиера по рано през тази година, на интернационалното ревю в Женева.

Дизайнът на новото Korando е създаден по такъв метод, че да се максимизира цялостното лъчение на автомобила, като акценти тук са отличителната нова челна решетка и оформлението на светлинните модули.

Интериорът на автомобила е изчистен и изпълнен с висококачествени материали, а за спомагателната сигурност и комфорт се разчита на редица системи за подпомагане на ръководството и системи за съгласуваност.

С съществени габарити дължина 4410 мм, ширина 1830 мм и височина от 1675 мм, и междуосие 2650 мм, новото Korando дава обещание да предложи и повече комфорт и шир с допълнително пространство както за лидера и пътника отпред, по този начин и за пасажерите на задните седалки.

Новата генерация на SsangYong Korando ще се предлага във версия с 1.5 литров бензинов турбоагрегат и с освежен 1.6 литров дизелов (Euro 6d), а на по-късен стадий от пазарното лансиране на модела ще забележим и негова напълно електрическа версия.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР