По време и след Ергенът, благодарение на който името му

...
По време и след Ергенът, благодарение на който името му
Коментари Харесай

Мъжкар ли: Жените сочат с пръст Виктор Стоянов и му се смеят! (ето какъв излезе Ергенинът)

По време и след " Ергенът ", с помощта на който името му доби известна известност, Виктор Стоянов се къса от напъни, с цел да се задържи на вълната на славата. Поне още малко, до момента в който не го измести новият му " сътрудник " Евгени Генчев.

Стоянов се навира под дърво и камък - от спектакъл, през телевизия, та до кино... Няма да се учудим в случай че скоро го забележим да чете и лекции в някой университет. Абе, кранчето на чешмата да врътнем, той ще потече от нея. И, несъмнено, на всички места се показват две неща - необятна (макар и изкуствена) усмивка, плюс мускули (тип - виж ме какъв съм мачо)...

Как да му обясниш на момчето, че мъжкарството не е в размера на бицепса, а нещо напълно друго, само че... Жените обаче ненадейно се ошашавиха и внезапно започнаха да се дърпат от Викторчо, след признанието му, че има боязън от... паяци. Да, напълно съществено - Стоянов не припарвал до паяжина, да не би в нея да има паяк.

Интересно е кой се занимава с почистването им в дома му, като е обикновено и в реда на нещата дамите да пищят и да бягат от паяци, а не мъжете. Но евентуално Виктор е нагърбил с тази виновна задача гаджето си Мария Тарашманова, която е пътешественичка и наподобява в пъти по-мъжко момиче от самия него.

" Всичката му работа е такава, само че то още от дълго време си личеше, че е въздух под голямо налягане ", смеят се в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР