По внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура

...
По внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура
Коментари Харесай

Година и четири месеца затвор за украинец, блудствал с 34-годишна жена в София

По импортиран в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура бе приет за отговорен подсъдимият М. Б., на 40 година, украински жител, за осъществено от него закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс.

На 28.05.2020 година, към 18,15 ч., в гр.София, кв. „ Княжево “, на първи сутеренен етаж във вход на жилищна кооперация, подсъдимият М. Б. е направил дейности за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст - жена на 34 години, посредством приложимост на мощ. М. Б. блъснал потърпевшата в региона на рамото ѝ, тялото ѝ се блъснало в стена, по-късно я притиснал към стената и направил блудствени дейности с нея.

Софийски областен съд е постановил присъда, с която е признал за отговорен подсъдимия М. Б. по повдигнатото му от Софийска районна прокуратура обвиняване, като му е наложил наказване „ отнемане от независимост “ за период от една година и четири месеца, което ще бъде изтърпяно при първичен общ режим.



Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Софийски градски съд, оповестиха от пресцентъра на Софийска районна прокуратура
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР