По вече утвърдена традиция, възпитаниците на Горица Петрова, старши учител

...
По вече утвърдена традиция, възпитаниците на Горица Петрова, старши учител
Коментари Харесай

В ОУ Стоян Михайловски изпращат годината с престижни отличия

По към този момент одобрена традиция, възпитаниците на Горица Петрова, старши преподавател по български език и литература в ОУ " Стоян Михайловски “, изпращат годината с многочислени достижения и сполучливи изяви. Традиционно е присъединяване им в надпреварите и състезанията, включени в Националния календар на МОН за изяви по ползи на децата и учениците. Александър Паналов, Александра Стефанова и Александра Генова бяха удостоени с най-високите оценки от интернационалния конкурс " Аз обичам Черно море “ и националните литературни състезания: " Моите детски фантазии “, " Възкресение Христово “, " Вазовата България “, " Рождество на Спасителя “ и други

Впечатляващите оценки в региона на литературата и тази година подредиха възпитаници от ОУ " Стоян Михайловски “ измежду включените в плана " Успелите деца на България ", сбъднат от фондация " ", който подтиква развиването на изявяващите се деца.

За влиятелни награди в национални и интернационалните литературни състезания в годишното издание на алманаха на фондацията са включени имената и достиженията на три седмокласнички от ОУ " Стоян Михайловски " – Александра Генова, Наталия Мирчева и Никол Марчева. Те са с утвърдени номинации по плана " Успелите деца на България “ след строга селекция по извънредно високи критерии. се обърна към съумелите деца с думите:

" Търсим задълбочеността, качеството, надграждането, вероятността. Нас няма да ни намерите там, където единствено се раздават торбички с дарове и гръмки трофеи без наличие. Вие сте членове на нашия клуб, тъй като зад приема ви в него има стойност, която вие сте основали, а ние пък знаем тъкмо каква е тя. Пазете се и бъдете здрави! Продължаваме напред! “

Всички от екипа на фондацията желаят учениците, които се изявяват в конкурентна среда и печелят награди, да знаят, че би трябвало да са изключително горди с тях. Надяват се повече хора да научат какви чудесни деца има България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР