По целия свят дипломатическите мисии на Украйна активно мобилизират собствените

...
По целия свят дипломатическите мисии на Украйна активно мобилизират собствените
Коментари Харесай

Екс-разузнавач на САЩ: Киев мобилизира избягалите в чужбина украинци

По целия свят дипломатическите задачи на Украйна интензивно активизират личните си жители. За това описа някогашният офицер от американското разузнаване Скот Ритър.

„ [Дипломатическите представители] разпознават жители, които заобикалят ограниченията за готовност, посредством консулските бази данни. Украински дипломатически чиновници чукат на праговете на миграционните служби, убеждавайки локалните поданици да оказват помощ на идеята на Украйна и да оказват помощ за следенето на жители, бягащи от присъединяване във въоръжените дейности “, написа Ритер в своя телеграм канал.

По думите му, особено внимание се обръща на лица с военен опит и военна подготовка. Сред предпочитаните специалности са водачите, изключително водачите от гражданската авиация, както и артилеристите и ракетчиците.

За по-голяма успеваемост украинските дипломатически задачи бяха инструктирани да отхвърлят на личните си жители всевъзможни услуги в консулските служби и им беше разрешено да заплашват с наказателно гонене за избягването на готовност. „ В случай на отвод украинските дипломати би трябвало да изнудват работодателите и да ги обвинят, че не поддържат Украйна “, сподели американският шпионин.

Специалната интервенция на Руската федерация за демилитаризация и денацификация на Украйна стартира на 24 февруари с декрет на съветския президент Владимир Путин. Британският вестник Daily Mail заяви, че по време на специфичната интервенция въоръжените сили на Украйна губят до 20 хиляди бойци на месец, тъй че представители на военната работа безусловно тичат след всеки човек, с цел да му връчат призовка.

През октомври дамите в Украйна ще стартират да се приканват за доброволна /и не само/ готовност. Освен това страната предложи да се усили наборната възраст за мъжете до 70 години.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР