По трупа на 67-годишната съпруга криминалистите открили множество наранявания, причинени

...
По трупа на 67-годишната съпруга криминалистите открили множество наранявания, причинени
Коментари Харесай

Намерили убиеца Джебраим да ридае над трупа на жена си

По натрупа на 67-годишната брачна половинка криминалистите разкрили голям брой пострадвания, породени от изострен предмет. Назначени са експертизи, а на Джебраим е подвигнато обвиняване за ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод, прецизираха от прокуратурата. Оттам ще изискат окръжният съд да наложи непрекъснат арест на мъжа, защото за тежкото закононарушение се поставят от 15 година до пожизнен затвор без подмяна. Все още не е ясно по кое време Джебраим е затрил жена си. В неделя нейни близки се отбили да я видят, само че той ги прогонил, оповестява „ Труд “. В понеделник обезпокоените родственици още веднъж отишли до дома на жертвата и намерили килъра насълзен над натрупа й.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/strashni-razkritiya-za-ubiystvoto-v-dulovsko-zavarili-dzhebraim-nad-trupa-na-zhena-mu-a-toy_news570171.html
69-годишният убиц на жена си от Силистра - Джебраим, бил открит от родственици да плаче над натрупа й. Както Марица.бг към този момент писа, Старият мъж умъртви по непосилен метод брачната половинка си.

По натрупа на 67-годишната брачна половинка криминалистите разкрили голям брой пострадвания, породени от изострен предмет. Назначени са експертизи, а на Джебраим е подвигнато обвиняване за ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод, прецизираха от прокуратурата.

Оттам ще изискат окръжният съд да наложи непрекъснат арест на мъжа, защото за тежкото закононарушение се поставят от 15 година до пожизнен затвор без подмяна.

Все още не е ясно по кое време Джебраим е затрил жена си. В неделя нейни близки се отбили да я видят, само че той ги прогонил, оповестява „ Труд “. В понеделник обезпокоените родственици още веднъж отишли до дома на жертвата и намерили килъра насълзен над натрупа й.

Окръжната прокуратура в Силистра притегли като обвинен и задържа за период до 72 часа мъж, умъртвил жена си по изключително непосилен метод и с особена свирепост.

Сигналът за намерено тяло на жена в дуловското село Окорш е получен през вчерашния ден, 8 януари 2018 година При огледа на тялото са открити пострадвания, породени по принудителен метод. Убийството е битово, а след аутопсията ще стане ясно и каква е повода за гибелта.

Жената е била пребита от пердах, с голям брой удари по главата. Имало е и прободни рани. Назначени са експертизи. Окръжната прокуратура в Силистра ще внесе искане в Окръжния съд в града за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 69-годишния Джебраим. /Марица.бг
тагове джебраим жена
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР