По тротоарите на Барселона от днес отново ще видите бързащи

...
По тротоарите на Барселона от днес отново ще видите бързащи
Коментари Харесай

След 5 седмици карантина баровете в Барселона отново се пълнят

По тротоарите на Барселона от през днешния ден още веднъж ще видите бързащи келнери и ще усетите аромата на кафе, тъй като питейни заведения и заведения за хранене в испанската област Каталуния още веднъж отвориха порти при поетапното облекчение на рестриктивните мерки, въведени поради ковид, съобщи Ройтерс.

Доставчици бутаха колички с хранителни артикули, а чиновници с защитни маски раздалечаваха масите навън пред питейните заведения, а вътре в заведенията първите клиенти поръчваха утринното си кафе с кроасани.

Каталуния беше първата испанска област, която напълно затвори питейните заведения и заведенията за хранене поради втората вълна на ковид в средата на октомври, и е първата, която още веднъж ги отваря, откакто болестта отслабна.

Вечерният час остава, остават и строгите рестрикции в останалите региони на страната, като и в преобладаващата част от Европа.

Каталуния още веднъж отвори също театрите, кината, концертните зали и спортните уреди при оптимален потенциал от 50 %. Но след второто за тази година затваряне на бранша притежателите не са кой знае какви оптимисти, изключително откакто ще би трябвало да продължат да работят единствено до 21.30 ч.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР