По традиция в навечерието на 6 септември екипи на Чистота“

...
По традиция в навечерието на 6 септември екипи на Чистота“
Коментари Харесай

Измиха паметника на Съединението с шампоан

По традиция в навечерието на 6 септември екипи на „ Чистота “ измиха паметника на Съединението на едноименния площад, където ще се състои формалното честване по случай 137-ата годишнина от Съединението на България.

„ Използвахме 2 литра съсредоточен шампоан, литър ароматизатор с благоухание на люляк и към 2 тона вода “, сподели шефът Димитър Георгиев.

С нова багра са освежени стълбовете за осветяване, а от „ Организация и надзор на превоза “ ревизираха дали всички лампи работят.



С огромен екип в подготовката за празника се включва „ Градини и паркове “. Пейките на площада са пребоядисани, а разположените към автобусната спирка начело – ремонтирани.

„ Подкастряме храстите и дърветата, отстраняваме рискови изсъхнали клони. Засадили сме красиви цветя “, добави шефът на предприятието Веселин Козарев.



Димитър Георгиев подсети, че по входно-изходните артерии и други знакови места в града са инсталирани над 400 нови национални и общински флагове, актуализирани са и огромните трибагреници върху 15-метровите пилони.

Подготовката за празника ще продължи чак до 6 септември. Тогава рано сутринта ще бъде измито трасето, по което ще премине Международният мемориален маратон „ Съединение “. Цялата техника на „ Чистота “ ще работи в почивния ден. „ Градини и паркове “ също ще има дежурни екипи.



За да се предотвратят вандалски прояви, чиновници на „ Общинска защита “ към този момент дежурят непрекъснато.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР