По традиция в навечерието на 24 май в атриума на

...
По традиция в навечерието на 24 май в атриума на
Коментари Харесай

БСУ изпрати 300 абсолвенти

По традиция в навечерието на 24 май в атриума на Бургаски свободен университет се състоя тържествената гала по връчване дипломите на Випуск` 2023.

Над 300 абитуриенти от 14 бакалавърски специалности и 22 магистърски стратегии получиха през днешния ден своите дипломи за висше обучение. Най-изявените абитуриенти бяха удостоени от ректора проф. Милен Балтов със свидетелства за отличие и потвърден блян за издигане престижа на академичната общественост.

Сред гостите на церемонията бе кметът на Бургас Димитър Николов, който насочи своите персонални благопожелания към завършващите висшето си обучение:

„ Скъпи абитуриенти, вярвайте в силите си и помнете, че положените труд и познания постоянно се възнаграждават! Сигурен съм, че ще помните дълго този изпълнен с неспокойствие ден, тъй като затваряте значима страница от своето израстване и отваряте нова. Пожелавам ви да намерите мястото, в което всеки от вас ще се усеща оценен и потребен. Не спирайте да вярвате в себе си, тъй като това е верният път към всеки триумф! На добър час “, сподели кметът в своето приветствие.

На церемонията участваха още министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев, регионалният шеф на Бургас и декан на Центъра по юридически науки проф.Мария Нейкова, кметът на Приморско доктор Димитър Германов, началникана Регионалното ръководство в БургасПетя Петрова, народни представители от Бургаски изборен регион, членове на Настоятелството на БСУ, преподаватели и студенти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР