По традиция в края на март месец въртим стрелките на

...
По традиция в края на март месец въртим стрелките на
Коментари Харесай

Ще минаваме ли на лятно часово време през март 2021

По традиция в края на март месец въртим стрелките на часовниците с един час напред. През 2018 обаче тогавашният ръководител на Еврокомисията, Жан-Клод Юнкер, разгласи, че над 80% от европейците са поискали промяната на времето да бъде отстранена. Това надлежно докара до решението прекосяването сред лятно и зимно часово време да отпадне най-късно през октомври 2021 година. Но държавните управления на държавите-членки още не са се договорили кое часово време да бъде въведено - зимното или лятното, а и по всичко проличава, че краят на тази сага не се вижда в близко бъдеще.
Ето за какво промяната на времето през 2021 година остава и ще бъде в неделя, 28 март 2021 година в 3:00 часа през нощта, когато часа се сменя с един напред, т.е. от 3:00 часа става 4:00 часа.
 10 правила за ръководство на времето 10 правила за ръководство на времето
Ако желаете да сте в крайник с всичко протичащо се в забързаното ви всекидневие, ви предлагаме 10 правила за ръководство на времето: 1. Приори...
Що се отнася до зимното часово време - то ще се върне в неделя, 31 октомври 2021 година в 4:00 часа през нощта, когато сменяме часа с един обратно, т.е. от 4:00 часа ще стане 3:00 часа.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР