По традиция ще участвам в годишната Национална молитвена закуска при

...
По традиция ще участвам в годишната Национална молитвена закуска при
Коментари Харесай

Цветанов обяви кой ще го придружава на молитвената закуска при Тръмп

По традиция ще вземам участие в годишната Национална молитвена закуска при президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. На събитието ще участват и националният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, депутатът Желю Бойчев, ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-министърът на младежта и спорта Ваня Колева и зам.-кметът на София Тодор Чобанов. Това написа във фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Както " 24 часа " заяви, заместникът на Бойко Борисов за 9-и път при президента на Съединени американски щати, ще го съпровожда брачната половинка му Десислава.

" Молитвената закуска се организира за 67-ма поредна година и събира общественици и политици от повече от 100 страни от целия свят в името на духовните и фамилни полезности за работа в услуга на общността и добруването сред хората от всички религии, етноси и националности ", написа още той.

" По време на визитата си ще взема присъединяване и във конгрес по сигурност в Сената на Съединени американски щати, проведен от сенатор Джеймс Инхоф - ръководител на Комисията по защита и Фатмир Медиу - министър на защитата на Албания (2005-2008г.). Темата на форума ще бъде “Актуални провокации пред Югоизточна Европа и противопоставяне на злонамереното въздействие на Русия в района ”, като той ще събере министър председатели, министри и депутати от Балканите и Европейски Съюз, както и членове на Конгреса на Съединени американски щати. В Съединените щати ще проведа и редица двустранни срещи с представители на неправителствения бранш, Конгреса, Държавния департамент и Съвета по национална сигурност на Съединени американски щати ", написа още Цветанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР