По традиция, Реал Мадрид и Барселона са сочени за основни

...
По традиция, Реал Мадрид и Барселона са сочени за основни
Коментари Харесай

Атлетико е без конкуренция в Ла Лига


По традиция, Реал Мадрид и Барселона са посочени за съществени любимци за купата в Ла Лига. Настоящата акция не бе изключение, само че този път упованията не се потвърдиха. Грандовете на испанския футбол не стартираха сезона по стремежи метод, натрупаха много провали и се отдалечиха от лидерската позиция.

Текущият лидер в испанския хайлайф е Атлетико Мадрид. “Дюшекчиите ” се показват на високо равнище, показват неизменност и опровергават тезата за отбранителния футбол. За разлика от предходни години, отборът на Чоло Симеоне бележи постоянно и след 19 изиграни дуела, може да се похвали с 40 осъществени попадения.

Солидното показване на “червено-белите ” ги трансформира в претенденти за златните медали. Преднината им пред Реал и Барселона е цели 10 пункта, а също така имат мач по-малко, който е против Леванте. Ако се вгледаме в програмата на Атлетико, ще видим идни дуели против преодолими съперници, които могат да усилят дистанцията на върха.

Преминавайки развой на, ще получите достъп до залози на Ла Лига. Публикувани са антепост пазари за предугаждане на краен победител в шампионата и кои тимове ще заемат челни позиции. Очаквано, Атлетико Мадрид е любимец в листата с коефициент @1.19 за завоюване на златните медали. Втори в листата е Реал Мадрид, а на трето място се намира съставът на Барселона.

“Белият балет ” записа серия от позитивни резултати през декември, само че при започване на 2021-ва година претърпя няколко разочарования. На 1/16-финалите в шампионата за Купата на Краля отпадна от Алкояно, който се подвизава в трета дивизия. Освен това бе записано тъждество в Памплона против Осасуна и проваляне на личен терен от Леванте. В испанските медии се появи информация, че Зинедин Зидан ще напусне поста си през лятото, а Флорентино Перес е избрал негов заместител – Юлиан Нагелсман от Република България Лайпциг.

Представянето на Барселона се усъвършенства в последните кръгове, само че към момента е надалеч от мечтаното равнище. В каталунския клуб предстоят избори за президент на клуба, които доведоха до съществени земетресения. В медиите се появи информация каква е заплатата на Лео Меси, а съгласно множеството почитатели и експерти, това е дело на някогашния началник – Бартомеу.

Докато в Реал се приготвят за видоизменение и ободряване на тима през лятото, а Барселона чака президентски избори, Атлетико ще се опита да завоюва 11-ата си шампионска купа.

В тиражите на WinBet ще откриете различни варианти за предугаждане на класирането. Освен Атлетико, Реал и Барселона, любимец за топ 4 е съставът на Севиля (@1.23). Други претенденти за присъединяване в Шампионска лига са Виляреал и Реал Сосиедад.

Според специалистите, Елче и Уеска ще изгубят местата си в елита. Към тях ще се причисли някой всред Алавес, Осасуна, Валядолид или Ейбар, смятат трейдърите. Разбира се, до края на сезона има редица мачове, в които всичко може да се случи.

Очаква се яростен спор за наградата “Голмайстор на Ла Лига ”. Фаворити за оценката са Лео Меси и Луис Суарес, които до неотдавна играха един до друг в Барселона.

Познавачите на испанския футбол могат да предвиждат кой от двата гранда ще финишира по-напред в крайното класиране. В момента Реал Мадрид и Барселона имат сходни точкови активи, което им дава равни коефициенти (@1.85).

Ако сте фенове на Ла Лига и обичате рационалните
залози, WinBet e най-хубавото място за Вас. Букмейкърът прибавя стотици маркети към всеки дуел, а коефициентите са едни от най-високите на международния пазар. Изисква се регистрация и депозит на най-малко 10 лв., с цел да участвате в спортните залагания.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР