По традиция освен морските курорти обикновено, много българи избират да

...
По традиция освен морските курорти обикновено, много българи избират да
Коментари Харесай

Еленският балкан, предпочитано място за почивка през лятото

По традиция с изключение на морските курорти нормално, доста българи избират да изкарат лятната си отмора в Балкана. От години едно от най-предпочитаните места за селски туризъм в планината е Еленският балкан.

Живописната природа, чистият въздух и възрожденският дух, които предлага Еленският балкан от години са притегателни за доста туристи.

„ Хареса ми тук, тъй като има чист въздух, доста са приятни хората и е умерено. Предпочитам планината и по тази причина сме тук! ", споделя екскурзиант.

„ На морето не можем да си починем. В планината въздуха е прекрасен, по-спокойно е На морето има прекомерно доста хора, работата ми е обвързвана с доста хора и желая да си умря от това! ", разкри Даниела Десподова пред Българска национална телевизия.

Тази година от хотелиерският отрасъл регистрират голям интерес от страна на българските туристите, а в разгара на сезона свободни места за настаняване съвсем няма.

Стелиан Савов е притежател на няколко къщи за посетители към Елена. Разказва, че тази година посрещат гости, които търсят успокоение от шумната градска среда.

"Спокойствието, сигурността, хубавият въздух, историята на нашия град. Българите са главните гости на град Елена. В момента няма на никое място места и желая да благодаря на всички, които взеха решение да почиват в България! ", споделя Савов.

Семейните хотели и къщи за посетители оферират разнообразни пакети за настаняване, като цените с включена нощувка и закуска варират от 35 до 55 лева Много от тях даже оферират на своите гости проведени разходки по екомаршрути и по забележителностите на възрожденския край.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР