По темата за комисията за сваляне на имунитети Мирчев е

...
По темата за комисията за сваляне на имунитети Мирчев е
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Надявам се Радев да си припомни, че е президент и да подпише указа за освобождаването на Гешев

По тематиката за комисията за събаряне на имунитети Мирчев е безапелационен, че там работата би трябвало да бъде свършена бързо в границите на четири седмици, с цел да може Народното събрание да продължи своята активност. Комисията би трябвало да прегледа всички документи по " Барселонагейт ".

 

Депутатът уточни, че е разгледал част от документите свързани с следствието и добави, че в тях е имало разпити на Бойко Борисов и други очевидци, само че не е намерил нищо ново. 

 

“И по този проблем прокуратурата показa, че пет години нищо не е свършила. В последните седмици са правени разпити и са приложени данните от испанската прокуратура. Разпитвани са обособени очевидци все едно са другари, които пият кафе. Всичко е извънредно доброжелателно, в един другарски дух ”, добави той.

 

Мирчев прикани Движение за права и свободи да премислят решението си, с което назначиха Делян Пеевски като член на непрекъснатата парламентарна комисия по конституционни въпроси.

 

“За последните 10 години в България има огромен прогрес. Страхът е по-малко, медиите са по-свободни. На път сме да променим Конституцията по метод, по който Христо Иванов предложи в тактиката си преди 10 години.

 

Това, че Пеевски пристигна на срещата е решение на Движение за права и свободи. Много се надявам да премислят този избор. Христо Иванов също се отдръпна от комисията. Целта е да няма разделящи политически фигури, с цел да може конституционалистите да си свършат работата ”, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР