По технически причини периодът за регистрация за кампанията „Зелена карта

...
По технически причини периодът за регистрация за кампанията „Зелена карта
Коментари Харесай

Регистрацията в кампанията „Зелена карта“ за 2019 г. започва от начало

По механически аргументи интервалът за регистрация за акцията „ Зелена карта 2019 “ ще бъде рестартиран, като всички претенденти, които са подали формуляр преди 18 октомври 2017 година, ще би трябвало да го изпратят още веднъж.

Това оповестиха от пресофиса на посолството на Съединени американски щати в София.

Оттам показват, че съжаляват за породеното стеснение, само че за обезпечаване на идентични условия за всички и опазване на честността на процеса, се постанова да се рестартира процедурата по подаване на формулярите за Зелена карта.

Новият регистрационен интервал за акцията „ Зелена карта - 2019 година “ стартира на обяд американско източно лятно време (19 часа българско време) в сряда, 18 октомври 2017 година, и завършва на обяд американско източно общоприетоо време (19 часа българско време), в сряда, 22 ноември 2017 година.

Ако сте подали своя формуляр за зелена карта преди сряда, 18 октомври 2017 година, този формуляр няма да бъде годен и ще би трябвало да кандидатствате още веднъж по време на новия регистрационен интервал. Може да подадете още един формуляр, без да се притеснявате, че ще бъдете дисквалифицирани за това, че сте кандидатствали два пъти. Ако обаче подадете повече от един формуляр по време на новия регистрационен интервал, кандидатурата ви няма да бъде годна. Това предизвестяват от посолството на Съединени американски щати в София.

Повече информация може да намерите на следните интернет страници:

dvlottery.state.gov

travel.state.gov

bg.usembassy.gov.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР