По-строги ограничителни мерки в страната влизат в сила от днес

...
По-строги ограничителни мерки в страната влизат в сила от днес
Коментари Харесай

Как работят големите вериги в първия ден от ограниченията

По-строги ограничаващи ограничения в страната влизат в действие от през днешния ден за трети път от началото на пандемията.

До края на месеца затварят учебните заведения, детските градини, заведенията за хранене. Спират се визитите в игрални зали и казина, фитнеси и басейни, както и в кина, музеи, галерии.

Екип на Българска национална телевизия наблюдава работата на питателните вериги и магазините за техника.

Проверката сподели, че магазините работят обикновено, няма опашки. Единствено хората под 65 години, пристигнали във времето сред 8:30 и 10:30 ч, които не бяха предизвестени за " зеления кулоар " за възрастните хора, бяха неприятно сюрпризирани и показаха недоволството си.

Според новата заповед на здравния министър, огромните магазини за техника с повърхност над 300 квадратни метра също не работят.

Въпреки това, търговците са измислили алтернатива - може да си изберете и поръчате артикул от уеб страницата на веригата, след което да посетите физически магазина и да го закупите непосредствено на касата или да ви го доставят гратис до у дома.

Относно известна верига магазини за детски артикули и играчки, към които има огромен потребителски интерес - на този стадий и тя не работи.

Вижте повече детайлности във видеото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР