По споразумение на Районна прокуратура-Стара Загора е осъден Ч.С., на

...
По споразумение на Районна прокуратура-Стара Загора е осъден Ч.С., на
Коментари Харесай

Затвор за мъж пребил, завързал със сезал и държал заключена жена си

По съглашение на Районна прокуратура-Стара Загора е наказан Ч.С., на 40 година, за това, че в интервала от 01.03.2019 година до 02.03.2019 година, в град Стара Загора, незаконно е лишил от независимост 36-годишна жена, като я държал заключена и вързана със сезал за китката на ръката, срещу волята ѝ в къща в гр. Стара Загора, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение. Той я заплашил с ликвидиране на същата жена, като употребявал думите “с ножа ще те убия, ще почна с ножа да те нарязвам и няма да виждам къде те нарязвам “. Това заканване е възбудило състоятелен боязън за реализирането му. Мъжът е предизвикал на 36-годишната жена лека и телесна щета, изразяваща се в травма на лицето, главата, гръдния панер и крайниците, мозъчно разтърсване, разкъсно – контузни рани по главата, кръвонасядания и отоци по рамото и други

Ч.С. и потърпевшата 36-годишна жена са съжителствали на брачен начала.

Районен съд-Стара Загора е наложил на Ч.С. наказване от осем месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим.

Споразумението сред Районна прокуратура-Стара Загора и обвинения е утвърдено от Районен съд-Стара Загора, не предстои на митинг и обжалване и е влезнало в действие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР