По случая незабавно са се задействали прокуратурата, полицията, кметството на

...
По случая незабавно са се задействали прокуратурата, полицията, кметството на
Коментари Харесай

Отново случай на ужасно насилие върху дете: Обвинен е 33-годишен ...

По случая неотложно са се задействали прокуратурата, полицията, кметството на софийското село, персоналният доктор на детето и обществените служби. Момчето е изведено от фамилната среда и е под надзора на виновната институция, съобщи NOVA.

Извършителят е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. Разследването продължава под надзора на прокуратурата.

 

По-рано от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – София осведомиха за същия случай, че в Районно ръководство - Ихтиман е постъпил сигнал от кмета на Вакарел, че жителка на селото е декларирала, че мъжът, с който живее на фамилни начала, е нанесъл побой на детето ѝ. На адреса незабавно са изпратени полицейски чиновници и обществени служащи, показват още от полицията.

 

Само преди дни, упражнено над 5-годишно момченце от Пловдив потресе цяла България и провокира голям отзив в обществените мрежи. Детето е било обезобразено след побой от страна на мъжа, който живеел с майката.

Пловдивският Окръжен съд по отношение на майката на измъчваното 5-годишно дете от Пловдив и посочения за негов пастрок. Стела Алексиева остава с най-леката мярка – " подписка ", а Петър Чернев влиза за непрекъснато в ареста.

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР