По случай отбелязването на 145-годишнината от създаването на Министерството на

...
По случай отбелязването на 145-годишнината от създаването на Министерството на
Коментари Харесай

Вътрешният министър отличи 13 служители на МВР с почетен знак

По случай отбелязването на 145-годишнината от основаването на Министерството на вътрешните работи на специфична гала във ведомството министър Калин Стоянов персонално награди 13 чиновници с почетен знак на Министерство на вътрешните работи за постигнатите резултати и потвърден професионализъм.

" Вярвайте в себе си, отстоявайте позициите си, служете правилно на обществото и в никакъв случай не се предавайте " – с тези думи вътрешният министър се обърна към всички чиновници.

Калин Стоянов изрично съобщи " Заставам безусловно зад всеки от вас, който извършва своя дълг ".



От името на професионалното управление на Министерство на вътрешните работи основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Димитър Кангалджиев благодари на състава за усърдието и трудолюбието, за стотиците часове неотклонен труд.



" Нека след всеки ден, изпълнен с доста провокации, с които сте се справили, да се прибирате при обичаните си хора здрави и задоволени от работата ", пожела на чиновниците основният секретар на Министерство на вътрешните работи.



Специален подарък беше осъществяването на вокален отбор " Елбетица " с диригент Милена Андреева. За положителното въодушевление се погрижи и оркестърът на Академията на Министерство на вътрешните работи.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР