По случай националния празник на България поздравления и послания отправиха

...
По случай националния празник на България поздравления и послания отправиха
Коментари Харесай

Как политиците ни честитиха 3 март

По случай националния празник на България поздравления и послания насочиха водачите на някои от парламентарно показаните политически обединения в своите профили в обществените мрежи.

Под звуците на националния химн и на стори в обществените мрежи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов написа – „ Честит народен празник, българи! “. Той сервира цветя пред паметника „ Майка България “ дружно с младежите от ГЕРБ - Велико Търново.

И втората политическа мощ избра обява във Facebook. Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков аудитория фотография със фамилията си от плаж Корал. „ Днес да бъдем свободни изисква надалеч по-малки и не толкоз героични дейности, само че би трябвало да продължим да носим отговорността, че свободата зависи от всеки един от нас “, написа Петков.

Да сме единни в името на мощна, европейска България и нейния народ, прикани ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов написа, че най-много не би трябвало забравяме, че свободата не ни е дадена безплатно и че тя би трябвало да се пази всеки божи ден.

С обява и клип с осъществяването на националния химн водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов прикани – историята да не се преиначава и да не се омаловажава гибелта и героизма на всички, починали в Руско-турската освободителна война.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР