По случай международния ден на жената Гуинет Полтроу говори на

...
По случай международния ден на жената Гуинет Полтроу говори на
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу и Дакота Джонсън разкриха какво е да бъдеш мащеха

По случай интернационалния ден на дамата Гуинет Полтроу приказва на събитието Visionary Women в Бевърли Хилс и приказва откровено за това се оправя с това да бъде „ мащеха на две невероятни човешки същества, Тони и Сара “.

Актрисата, която е известна със своята откровеност, не скри, че тази роля може да бъде огромно предизвикателство.

 Гуинет Полтроу Getty

„ Не, в действителност, в действителност обичам да приказвам за това, тъй като е един от най-големите ми уроци в живота. И моята област на развиване персонално пристигна от първичната сложна връзка, която имах с моите доведени деца, а в този момент те са като мои. “

Полтроу споделя две деца с някогашния си брачен партньор Крис Мартин, както и е мащеха на две доведени с Брад Фалчук, за който се омъжи през 2018 година

Гуинет разкри, че макар че обича своите „ бонус деца “, пътят до днешните им връзки е бил в действителност сложен.

 Гуинет Полтроу Getty

Актрисата разсъждава, че когато става въпрос за развъждане на доведени деца, „ съвсем би трябвало да въплътите духа на слънцето и просто да давате, без да очаквате нищо назад “.

Същевременно актрисата Дакота Джонсън също е горда мащеха, само че на децата на Гуинет Полтроу от музиканта Крис Мартин.

В скорошно изявление за Bustle, 34-годишната актриса от „ 50 нюанса сиво “ описа за връзките си с двете деца на някогашната двойка – сина Моузес, на 17, и щерка им Епъл, на 19.

„ Обичам тези деца, като че ли животът ми зависи от това “, споделя Джонсън пред изданието. „ С цялото си сърце. “

 Дакота Джонсън Getty

Актрисата и щерка на Мелани Грифит даде изявлението на фона на слуховете, че с Крис Мартин са сгодени. Въпреки че новината бе публикувана от близки до двойката източници, Дакота и Крис не обичат да приказват за връзката си и към момента не са удостоверили дали им следва женитба.

Дакота и Гуинет потвърдиха, че имат чудесни връзки, като Полтроу показа сладка фотография на двете в своя Instagram през ноември.
                             

Малко преди този момент, през октомври, Гуинет показа, че тя и Джонсън са „ доста положителни приятелки “.

„ Обичам я толкоз доста. Тя е обаятелен, прелестен човек “, добави Полтроу за дамата до някогашния си брачен партньор.

 Дакота Джонсън Getty

Откакто се разведоха през 2015 година, Гуинет Полтроу и Крис Мартин са същински образец за прелестни връзки сред някогашни съпрузи и родители на двете си пораснали деца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР