По случай десетата годишнина на инициативата Един пояс, един път“

...
По случай десетата годишнина на инициативата Един пояс, един път“
Коментари Харесай

Млади хора по света силно се идентифицират с основните концепции и постижения на „Един пояс, един път“

По случай десетата годишнина на самодейността „ Един пояс, веднъж “ световно анкетно изследване сподели, че младежите на възраст от 18 до 44 показват мощно единодушие с главните концепции на „ Един пояс, веднъж “ и високо правят оценка достиженията, реализирани през последните 10 години на взаимно създаване на самодейността. Инициативата е стартирана от CGTN към Китайската медийна група и Китайския национален университет.

В изследването цели 84,6% от интервюираните младежи са се съгласили с така наречен „ дух на пътя на коприната “, застъпен от Китай, който носи правилата за „ спокойно съдействие, неприкритост и приобщаване, взаимно образование, взаимна полза и печеливши резултати “. Сред респондентите на възраст от 18 до 24 години 88,8% са съгласни с това. В допълнение изследването демонстрира, че 95,2% от интервюираните младежи считат, че резултатите от самодейността „ Един пояс, веднъж “ през последните 10 години дават отговор на упованията, а равнището на самопризнание измежду младежите на възраст от 18 до 24 години се е нараснал до 97,1%. В изследването цели 85,8% от интервюираните младежи имат вяра, че взаимното създаване на „ Един пояс, веднъж “ предизвиква страните да работят дружно за построяването на необятна общественост на ползи.

Това световно изследване на публичното мнение е извършено измежду 3857 респонденти от 35 страни по света, в това число Съединените щати, Обединеното кралство, Япония, Южна Африка, Аржентина, Тайланд, Нигерия, Перу и Мексико. Годините на участниците се дефинира по отношение на стандартите на Организация на обединените нации за „ младежи “.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР