По-скоро от очакваното дойде краят на връзката между Евгени Генчев

...
По-скоро от очакваното дойде краят на връзката между Евгени Генчев
Коментари Харесай

Сензация: Евгени и Валерия се разделиха, тя призна чувствата си към Николай Антонов!

По-скоро от предстоящото пристигна краят на връзката сред Евгени Генчев и Валерия Георгиева. Двамата годеници освен няма да се женят, само че и по всичко проличава, че не могат да се гледат. Дотолкова, че Валерия намерено призна възприятията си към различен мъж, а пианистът на няколко пъти отсича: " Не я знам къде е и какво прави "...

Георгиева сподели, че е влюбена в чужд, само че много приветлив момък на име Николай Антонов, в чиито обятия бе даже на рождения си ден. За съпоставяне ще напомним, че кучкарката дебелашки напъди Евгени, който искаше да я прегърне, само че се е навряла цялата във въпросния Николай - сами виждате това от фотото.

Снимката с Ники не е в Инстаграма на Вал, тъй като тя още съблюдава ангажименти към предаването, само че фотото е в неговия профил, с нейното " Обичам те " към него, съпроводено от сърце.

Има и още нещо - Валерия беше на концерта на Евгени в Пловдив, само че единствено за формалната част, а след това си отпътува. Същото ще се случи и на другите му два концерта - тя ще отиде, тъй като има сделка с предаването да е там. В момента Генчев е в Бургас, а на въпроса " Къде е Валерия? ", отвръща троснато с " Не знам ".

Източници от екипа на предаването също потвърдиха, че двамата са скарани грубо и не си приказват от известно време.

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева Евгени Генчев и Валерия Георгиева Николай Антонов концерт пианист Инстаграм
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР