По силата на одобрено споразумение, 33-годишния Д.К. беше осъден да

...
По силата на одобрено споразумение, 33-годишния Д.К. беше осъден да
Коментари Харесай

100 часа общественополезен труд за мъж от Русе, опитал да излъже полицаи във Варна

По силата на утвърдено съглашение, 33-годишния Д.К. беше наказан да изтърпи наказване пробация за период от 2 години, като през този интервал предстои два пъти седмично на наложителна регистрация по сегашен адрес и следва да организира срещи с пробационни чиновници. Освен това той би трябвало да постави и 100 часа безплатен труд в границите на една година.

33-год. русенец призна виновността си в това, че на 22 юни тази година незаконно си служил с публични документи - шофьорска брошура с надзорен ваучър и удостоверение за регистрация на лек автомобил, издадени на името на две други лица, от два разнообразни града на страната, за да заблуди длъжностни лица - полицейски чиновници при осъществяване на рутинна инспекция на движещ се автомобил " Опел " по централен варненски бул.. 

Органите на реда забелязали в началото противоречие сред лицето на фотографията от показаната шофьорска брошура и лицето на лидера на опела. Впоследствие се открива, че 33-годишния мъж е недееспособен лидер и в никакъв случай не му е било издавано удостоверение за ръководство на МПС. У него е било открито и удостоверение за регистрация на лек автомобил " Фолксваген ", издадено за трето лице.

Експертиза открива, че незаконно употребяваните от подсъдимия документи съставляват същински публични документи, без следи от преправки. 33-годишния мъж е неосъждан до момента. Съдебният акт е финален.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР