По разпореждане на председателя на Управителния съвет на АПИ Тодор

...
По разпореждане на председателя на Управителния съвет на АПИ Тодор
Коментари Харесай

АПИ санкционира строителя на АМ „Европа“

По предписание на ръководителя на Управителния съвет на АПИ Тодор Василев инспектори от дирекция „ Анализ на риска и действен надзор “ в организацията направиха инспекция след продължаващите сигнали за неприятна краткотрайна организация и сигурност на придвижването в сектора и основаните предпоставки за пораждане на пътни произшествия. Съставен е акт, а глобата е сред 3 000 лева и 8 000 лева

Извършената инспекция е открила редица нередности като изчезнала или погрешно положена хоризонтална маркировка, изчезнали или нечисти пътни знаци, както и необезопасени сектори, на които се работи. Констатирано е, че строителят не извършва отговорностите си според контракта за въвеждане на краткотрайната организация и обезпечаване на сигурността на придвижването.

Пътната сигнализация не е изпълнена в цялостен размер според утвърждения работен план за краткотрайна организация и не се поставят нужните грижи за редовността и поддържането на пътната сигнализация.

АПИ ще изиска от консултанта и строителя в къс период да изпълнят в целокупност утвърждения план за краткотрайна организация и сигурност на придвижването. Възложено е на ръководителя на екипа за ръководство на плана и на изпълнителя на строителния контрол да правят всекидневен надзор на редовността и поддържането на краткотрайната организация на придвижване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР