По разпореждане на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията

...
По разпореждане на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията
Коментари Харесай

Министри наредиха проверки във връзка с тежкото ПТП на Тракия, автомобил-лаборатория е на мястото

По предписание на министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски са изпратени екипи на ИА " Автомобилна администрация “ (ИААА) за осъществяване на инспекции на мястото на случая и в офиса на компанията транспортьор.

Автобусът се е движил по постоянна линия Бургас - София, има годен механически обзор (№ 15440515 от 06.02.2018) и карта за спомагателен обзор. Превозното средство е с първа регистрация 14.08.2017 година и е в лиценза на превозвача " Юнион Ивкони “.  Водачът на рейса има всички нужни документи за осъществяването на публичен транспорт на пасажери.

Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков разпореди на Агенция " Пътна инфраструктура “ да бъде обезпечен обходен маршрут.  Екипите на АПИ и пътноподдържащата компания оказват подпомагане на Министерство на вътрешните работи за организация на придвижването в региона на случая.

Специализиран автомобил-лаборатория и специалисти от ИААА са на мястото на случая и ще извършат всички спомагателни инспекции след привършване на следствените действия от органите на реда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР