По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов е уволнен служителят на

...
По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов е уволнен служителят на
Коментари Харесай

Уволниха чиновника от пресцентъра на властта, ударил журналистка

По предписание на министър-председателя Бойко Борисов е уволнен служителят на „ Правителствената осведомителна работа “ Любомир Методиев, който си разреши да удари журналистка. Той е освободен от служба, макар че сервира обществено своето опрощение, оповестиха от държавния пресцентър.
„ Правителствената осведомителна работа “ не може да си разреши да бъде обвързвана с този случай. Подобно държание и отношение към представителите на медиите е недопустимо и е в несъгласие с правилата й на работа “, настояват от институцията.

В събота Методиев посегна и удари в ръката репортерка на народен ежедневник, до момента в който министър-председателят Бойко Борисов разглеждаше гробницата в най-голямата могила край Пловдив.

Методиев от самото начало нервничеше и настояваше публицистите да се отдръпват от върха на могилата. В това време кореспондентката понечи да направи фотография на археологическия обект и министерският служител я удари с микрофон през ръката.

На въпроса на останалите кореспонденти " Защо протяга ръка на публицист? ", Методиев отвърна, че му омръзнало да подканя репортерите да слязат.

Въпреки настоятелните им апели да се извини на журналистката, той не го направи. Унизена от удара, кореспондентката си потегли разплакана.

Репортери осведомиха министър-председателя, а Борисов го изгледа строго и го попита: " Как е допустимо такова нещо? ". Той изкомандва на чиновника незабавно да се извини на кореспондентката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР