По разпореждане на министър Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър

...
По разпореждане на министър Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър
Коментари Харесай

Инспектираха 4-звезден хотел във Велинград: Липсва сертификат за СПА център

По предписание на министър Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила специалисти на Министерството на туризма влязоха на инспекция в четиризвезден хотел във Велинград след сигнали от туристи за неприятна хигиена и услуги, които не отговаряли на категорията на хотела.

Инспекцията в “СПА ХОТЕЛ СЕЛЕКТ” във Велинград сподели, че на рецепцията няма обособено място за хора с увреждания, каквото се изисква за 4-звезден хотел. В тестваните стаи липсвали някои от нужните консумативи, само че не са открити повреди на контакти, каквито недоволства имаше от туристи, оповестиха от Министерството на туризма.

На инспекция в хотела е бил и екип на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП). Експертите на министерството и комисията не са открили маломерни стаи. По-сериозно нарушаване, глобата за което обаче е в прерогативите на КЗП, е липса на документ за СПА центъра на хотела. Този документ е наложителен, с цел да може обектът да носи в името си СПА. За това нарушаване по закон се издава наказателно разпореждане.

За другите открити пропуски мениджмънтът на хотела ще получи наставления и ще би трябвало да ги в профил по най-бързия метод. Експертите на Министерството на туризма ще създадат контролна инспекция на хотела в границите на 2 седмици, с цел да се уверят, че изискванията, предлагани на клиентите, дават отговор на условията за 4 звезди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР