По разположението на бенките нашите предци са били в състояние

...
По разположението на бенките нашите предци са били в състояние
Коментари Харесай

Разположението на бенката върху тялото разкрива характера

По разположението на бенките нашите предшественици са били в положение да предскажат ориста и характера на човек. Бенката по брадичката да вземем за пример, е знак за мощен и даже могъщ темперамент. Бенката вляво от слепоочието е предвестител на огромно благополучие и шанс.

Колкото по-голям е рожденият знак, толкоз по-силно е неговото влияние върху ориста на човека и толкоз по-голям триумф или страдалчество ще падне върху жребия на неговия собственик. Най-хубаво е, в случай че бенката е кръгла. Продълговата – дава обещание добър късмет, само че не несъразмерен. Тази пък под формата на ъгъл разкрива, че в живота ви ще има доста положителни и неприятни неща, няма да скучаете.

Цветът на бенките също споделя доста. Колкото по-богат е той, толкоз по-изразени ще са прогнозите, обещани от бенката.

Чело

Рожденият знак в средата на челото е много необичаен подарък от ориста и той демонстрира дейния и трудолюбив темперамент на притежателя му, триумф в бизнеса и благополучен брак. Разположен вдясно, бенката издава индивида, че е податлив към влюбване и ухажване. Такива хора са доста сполучливи в живота и щастливи в брака, с една дума – истински късметлии. Но бенката вляво от слепоочието бележи тези, на които късметът и триумфът не падат като манна от небето. Тези „ работни кончета “ полагат доста старания, с цел да реализиран нещо стойностно в живота, само че успеха е още по-ценна!

Вежди

Бенка над дясната вежда е знак за радостен темперамент, храброст и неизменност. Такъв човек го очаква богатство, триумф в любовта и делата. Човекът с бенка над лявата вежда е в пълна противоположност: той е ленив, раздразним, нерешителен и доста по-малко се интересува от другите, в сравнение с от себе си.

Очи

Бенките близо до очите демонстрират почтен и корав темперамент, податливост към любовни удоволствия. Понякога те предсказват насилствена гибел в края на живота, който ще се състои от възходи и падения, наслади и разочарования.

Нос

Искате ли да имате благонадежден другар? Обърнете внимание на приятелите си, които имат бенки на носа. Именно тези хора в другарството си са отворени, откровени и правилни. Вярно е, че имат бърз и буен темперамент, обожават любовните завършения, само че както се споделя, всеки има своите дефекти. Като цяло тези, чийто бенки красят носа им, са с обезпечен триумф в живота и изцяло сполучлив брак.

Бузи

Една бенка на бузата демонстрира деятелност и доброжелателност на индивида. Всеки, който е маркиран с подобен орнамент, обича спорта и успеха, в това число и на любовния фронт. Такъв човек няма да бъде нито доста богат, нито доста безпаричен, само че ще бъде по-богат от родителите си.

Уши

Това, което обещава в действителност огромно благосъстояние, са телесните белези по ушите. Тези знаци бележат естеството на безгрижните и радостните, тези, които най-често се наричат душата на компанията. Има една детайлност – в случай че бенката се намира на ушната мида, рискувате да се удавите във водоем. Затова стойте надалеч от сходни места.

Устни

Бенка по устните е знак за чупливост и мъка на нейния притежател. Тези хора би трябвало да спазват диета през целия си живот и като цяло да обръщат огромно внимание на здравето си. Освен това този знак бележи чувствените, занимателните и тези, които не са склонни да поемат непотребна отговорност. Жените с бенка покрай устните са непредсказуеми кокетки, които познават от първа ръка науката за любовта.

Брада

Бенка на тази част на лицето приказва за спокоен и другарски надъхан човек. Те са красиви и естествени, радостни и откровени, работливи и сполучливи в бизнеса хора. Мъжете с бенки на брадичката (особено в лявата част) са мощни, въпреки и донякъде доминиращи. Те са незаменими и надеждни освен в бизнеса, само че и в други области на живота, да вземем за пример в любовта и другарството.

Врат

Бенка в профил на врата значи, че ще имате сложен живот и с годините рискувате да станете придирчиви и неискрени. На врата начело – можете да се надявате на главозамайваща кариера.

Рамене

Специален знак украсява лявото ви рамо? И по този начин, вие сте необмислен човек, податлив да предизвиква всичко и всички. Животът ви ще бъде отегчителен и еднообразен. Но ще имате много деца. Успехът в бизнеса ще се окаже доста непретенциозен.

Бенка на дясното рамо е знак за здравомислещ и внимателен човек, талантлив с огромна мъдрост, такт и дипломатически инстинкт. Той е работлив и не изключително любвеобилен. И дамите, и мъжете, белязани с този знак, са същинска находка за тези, които мечтаят за надежден и правилен сътрудник в живота.

Подмишници

Признаците на съдбата, скрити на тези места, споделят: вие сте прелъстителен, богат и щедър човек.

Ръце

Банките на ръката са знак за огромна мощ на духа, увереност, честност, благотворителност и разцвет. И мъжете, и дамите ги предвещава сполучлива кариера и професионално израстване.

Лакти

Хората с бенки на лактите са неспокойни, нервни, постоянно недоволни от персоналния си живот. Те са абсолютно безразлични към парите и лоялни към приятелите. Повече от другите  обичат и почитат родителите си.

Китка

Искрен, креативен човек.

Пръсти

Лош знак. Той говори за податливост към обири и че подобен човек в никакъв случай няма да бъде богат.

Гръб

Под лопатките: труден живот с доста разочарования.

Над лопатките: ще имате доста компликации, само че ще можете да се справите с тях.

Дупе

Безпомощност и беднотия. Склонност към мързел.

Гръден панер

Бенката на това място приказва за неуместен темперамент. Такъв човек е извънредно любвеобилен и неконтролируем.

Гърди

Бенка на дясната гърда издава в индивида пристрастеност към алкохола и противоположния пол. Отляво: трудолюбива и внимателна персона. Жените имат шанс във всичко. Повечето от тях принадлежат към категорията буйни любовници, което обаче не им пречи да бъдат положителни майки.

Корем

За дамата това е индикация за добър брак и огромен брой деца. За мъжа – шанс във всички инициативи, символ, че синът му ще стане известна персона.

Полови органи

Благородна, честна, отворена персона, която цени любовта надалеч оттатък честите афери. Жалко е само, че този знак е надеждно прикрит от любопитните очи. Бенката на това място обещава благополучие в брака и липса на каквото и да е потребност.

Колене

Бенка на лявото коляно издава пристрастеност и податливост към разхищаване. Отдясно – демонстрира добронамерен нрав и почтен темперамент, дава обещание триумф в любовта и доста положителни другари.

Крака

Говори за меланхоличен манталитет. Собственикът ѝ е въздържан човек, който даже не податлив да следва стремежите на сърцето си.

Пети

Енергичен, но недружелюбен човек. С каквото и да се заеме, той ще го направи единствено поради себе си, въобще без да вземе поради ползите на другите.

Вижте още: Математически техники за по-лесно изчисление

Пръсти на краката

Бенка на това място дава обещание брак с паралия. Ще бъдете заобиколени от разкош и разцвет, единственото нещо, което няма да бъде в живота ви, е щастието.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР