По-рано ви съобщихме за 12-годишното момче, катастрофирало след опит да

...
По-рано ви съобщихме за 12-годишното момче, катастрофирало след опит да
Коментари Харесай

Почина дядото на 12-годишното момче, което подкара кола край Търговище

По-рано ви съобщихме за 12-годишното момче, аварирало след опит да кара. При случая бяха потърпевши бабата и дядото на момчето. Състоянието на 75-годишният мъж било по-тежко и той умрял, оповестиха от АП-Варна.

Окръжна прокуратура – Търговище следи и управлява следствие по отношение на тежко пътно-транспортно произшествие със умрял възрастен мъж.

Припомняме, че нцидентът породи в следобедните часове на 21 октомври 2023 година в землището на село Кралево. По време на придвижване в земеделска обработваема повърхност, лек автомобил навлиза в речно корито и се блъска в срещуположен земен склон. В резултат на пътно-транспортното произшествие в болнично заведение били настанени за лекуване възрастни мъж и брачната половинка му. Състоянието на 75-годишният мъж било по-тежко и той умрял.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Назначени са нужните експертизи за изясняване на обстоятелствата и събитията към тежкото произшествие. Според първичната информация, зад кормилото на транспортното средство е било малолетно дете.

Работата по следствието продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура – Търговище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР