По-рано този месец видео, представящо бомбено нападение над Париж, бе

...
По-рано този месец видео, представящо бомбено нападение над Париж, бе
Коментари Харесай

Създателят на шокиращото видео с бомбардировки в Париж: Исках да предизвикам електрошок, Украйна не ми плати

По-рано този месец видео, представящо бомбено нахлуване над Париж, бе оповестено от уеб страниците на украински ведомства и в уеб страниците на френски медии и обществени мрежи, напомня в. " Монд ". Кадрите демонстрираха по какъв начин момиче се снима на фона на Айфеловата кула, когато ненадейно тя е бомбардирана и изумена и над нея стартира да се издига пушек. После детонации отекват и в други елементи на Париж, чуват се сирени, виждат се бомбардировач, който пуска бомба по жилищна постройка, и кооперации в пламъци на фона на детски рев и крясъци на паникьосани възрастни. Видеото приключваше с обръщение на британски: " Представете си, че това може да се случи в друга европейска столица " и с апел на украинския президент Володимир Зеленски: " Затворете небето над Украйна или ни дайте повече водачи. Ако ние паднем, вие също ще паднете ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Само в уеб страницата на украинския парламент видеото бе забелязано два милиона пъти, а във Франция то провокира и шок и възмутени мнения. " Монд " съумя да се свърже със основателя на клипа, който е французинът, живеещ в Киев, Олиас Барко. Той е и сценарист и продуцент по специалност. Пред френското издание той споделя, че е извел жена си и децата си от Украйна и към този момент самият той се намира в западната част на страната. На първо време не е желал да се дава публичност, че той е основател на видеото, с цел да остави фрагментите да приказват сами. Но когато мълвата почнала да се носи, че той е основателят на видеото, той решил да излезе под светлината на прожекторите. Пред френското издание Барко споделя, че е желал да провокира " електрошок " за Запада с видеото.

" Това не беше поръчка от украинското държавно управление ", акцентира той. " Това е нещо, което желаех самичък да направя, дружно с продуцента Жан-Клод Леви, с цел да предизвикам електрошок за Запада. Според мен ние се намираме в Трета международна война и този спор ще стане всеобщ ", споделя режисьорът и добавя, че видеото му не е било агитация, а предизвестие. Барко прибавя, че за реализацията на видеото, снимано в Париж и осъществено в Украйна, е разчитал на съдействието на огромна френска компания, профилирана в специфичните резултати. Той не желае да загатва името ѝ, нито имената на другите хора, с които е работил, тъй като против него към този момент са отправени закани. " Никой не ни е платил, никой не ни е финансирал ", акцентира Барко.



Would the famous Eiffel Tower in or the Brandenburg Gate in remain standing under endless bombing of Russian troops?
Do you think that does not concern you?
Today it’s, tomorrow it will be the whole of. Russia will stop at nothing.
— Verkhovna Rada of Ukraine - Ukrainian Parliament (@ua_parliament)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР