По-рано този месец един видеоклип обиколи социалните мрежи. В него

...
По-рано този месец един видеоклип обиколи социалните мрежи. В него
Коментари Харесай

Момчето, което трогна целия свят

По-рано този месец един видеоклип обиколи обществените мрежи. В него видяхме плачещо деветгодишно момче от Австралия, жертва на систематичен тормоз в учебно заведение.

Причината за нападките към Куейдън Бейлс е болестта, от което страда - ахондроплазия (нарушение в растежа на костите). Постепенно животът на хлапето се трансформира в същински призрачен сън и то стига до мисълта за самоубийство .

А обезверената му майка, която не знае към този момент по какъв начин да му помогне, го снима и качва във Фейсбук, с цел да видят всички какъв брой жестоки могат да бъдат децата и до какво води тормозът в учебно заведение.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Quadn Bayles (@quadnbayles) на Фев 27, 2020 в 11:15 PST

Видеото мигновено стана едно от най-споделяните и коментираните, а историята на Бейлс доближи и до доста известни персони и съумя да ги трогне. Сред тях бе и Хю Джакман. А деветгодишното хлапе получи опцията да излезе на терена дружно с ръгби тим в Австралия и бе приветствано от целия стадион.
 Снимка 469180

Междувременно американският комедиант Брад Уилям, който страда от същото заболяване , сътвори дарителска акция в уеб страницата GoFundMe. Първоначалната му цел бе да се съберат 10 хиляди $, с които Куейдън и фамилията му да заминат за Съединени американски щати и да посетят Дисниленд.
 Снимка 469179

Вълната от съпричастност обаче докара до събирането на цели 475 хиляди $ . А по-късно фамилията на хлапето разгласи решението си да подари цялата сума на две организации , които поддържат хора със същото заболяване, като на Бейлс, както и жертви на систематичен тормоз, написа Sky News.
 Роб Грийнфийлд - индивидът, който не дава пари за храна и има единствено 44 движимости
Да живееш с 44 движимости и без пари за храна

Това се споделя различен начин на живот

Близките на момчето благодарят за голямата поддържа и обич, която са получили. Затова считат, че е редно да върнат част от нея с жеста, който вършат. А съучениците на Бейлс евентуално към този момент няма да смеят да го тормозят както преди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР