По-рано тази година връзката на медийния магнат Рупърт Мърдок и

...
По-рано тази година връзката на медийния магнат Рупърт Мърдок и
Коментари Харесай

Какво знаем за новата руска половинка на 92-годишния Рупърт Мърдок

По-рано тази година връзката на медийния магнат Рупърт Мърдок и Ан Лесли Смит стана обществена, откакто двамата бяха снимани на отмора на карибския остров Барбадос. Оттогава не мина доста време и на 20 март в New York Post се появи новината, че двойката ще се дами.
 Рупърт Мърдок, Ан Лесли Смит и новината за сватбата на медийния магнат
Колко по-млада е бъдещата младоженка на Рупърт Мърдок

А медийният магнат е на 92

През април източник издаде пред CNN, че годежът е негоден и с това е комплициран завършек на романса, за който се писа по целия свят. Какво обаче се е случило в интервала от годежа до развалянето му не ясно, нито пък каква е повода за това.

От Daily Mail разбираме, че в този момент 92-годишният милиардер има нова любовна спекулация и е намерил разтуха след разпадналия се годеж в лицето пенсионирания академик Елена Жукова. 66-годишната жена е майка на някогашната брачна половинка на Роман Абрамович - Дария.

42-годишната Дария Жукова се развежда с Абрамович през 2019 година, като придобива четириетажна къща в Манхатън от богатия си брачен партньор. Сега Дария е омъжена за Ставрос Ниархос - милиардер и правоприемник на фамозната династия на корабни магнати.

Rupert Murdoch, 92, is dating retired scientist Elena Zhukova, 66 via STAND BY FOR THE WEDDING OF THE CENTURY
— michael rolfe (@ausbrum)
Пътищата на новата двойка пък се пресичат, с помощта на третата брачна половинка на Мърдок - Уенди Денг. Впоследствие Мърдок наема яхта и двамата с Елена обикалят Средиземно море. Денг и дъщерята на Елена - Дария са близки приятелки и постоянно се срещат в Ню Йорк. Сега децата на Мърдок от Уенди Денг са на ваканция с татко си и новата му обич на яхтата " Кристина О ", която разполага с 18 спални. На същата яхта се състои и сватбата на принц Рение от Монако и холивудската легенда Грейс Кели.
 2 седмици след годежа - ще се ожени ли 92-годишният Рупърт Мърдок за Ан Лесли Смит
2 седмици след годежа - ще се ожени ли 92-годишният Рупърт Мърдок

Знае ли се каква е повода

Що се отнася до новата обич на Рупърт Мърдок - Елена Жукова, тя е молекулярен биолог и експерт по диабет. Има два развода зад тила си и живее повече от 30 години живее в Съединени американски щати, откакто напуща Русия дружно с щерка си през 1991 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР