По-рано тази година стана ясно, че Григор Димитров и Никол

...
По-рано тази година стана ясно, че Григор Димитров и Никол
Коментари Харесай

Шерцингер замени Гришо с ръгбист

По-рано тази година стана ясно, че Григор Димитров и Никол Шерцингер публично са се разделили. Двамата бяха дружно повече от 4 години, а изпълнителката даже посети България, с цел да поддържа своя обичан в тенис шампионата в София. За страдание обаче графиците и на двамата попречиха на любовта им и те поеха в разнообразни направления.

В последното си изявление на родна земя Гришо показа, че няма доста време за сантиментални срещи и се концентрира напълно върху тениса. За Никол обаче нещата очевидно стоят по различен метод.

В момента тя е арбитър в шоуто „ X Factor “ във Англия, само че този път в надпреварата вземат участие известни персони. Точно там Шерцингер се е срещнала със своя нов обичан. Според слуховете на Острова бившето гадже на Гришо има сантиментална връзка с ръгби състезателя Том Еванс, който сега се бори за първото място в шоуто.

Източници настояват пред Sun on Sunday, че двамата са почнали да си пишат от няколко седмици, само че единствено преди дни Еванс се е престрашил да предложения Шерцингер на среща. „ Том е точният вид за Никол. Той постоянно я е харесвал и е казвал, че тя е една от най-красивите дами на света “, споделят доближени до двойката.

Те прибавят, че Том и Никол имат химия между тях и в действителност си подхождат. „ След няколко седмици замяна на известия, Том най-сетне я изведе на вечеря “. Какво ще е развиването на любовта сред двамата следва да разберем.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР