По рано днес стана ясно, че трима представители на БСП

...
По рано днес стана ясно, че трима представители на БСП
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП стои зад Румен Радев, както през целия му мандат

По рано през днешния ден стана ясно, че трима представители на Българска социалистическа партия влизат в Инициативния комитет за издигане на Румен Радев - Кристиан Вигенин, Ирена Анастасова и проф. Радослав Гайдарски.

С този ход Българска социалистическа партия се надяват да сложат завършек на другите спекулации във връзка с поддръжката на Българска социалистическа партия за президента Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

На въпрос за какво той самият не е част от Инициативния комитет, Зарков отговори, че не е получил покана, само че за него това не е проблем.

" Това, което желая и ще направя, е да оказа помощ да Румен Радев да завоюва втори мандат. Затова няма потребност да съм част от Инициативния комитет, мога да го направя и като жител, и като политик, и във всяко едно занятие ", добави той.

По думите му доста пъти Българска социалистическа партия е подчертавало, че редовият социалист, хората, от които зависи най-вече, еднопосочно поддържат президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

На въпрос за какво въпреки всичко не престават номинациите за други претенденти в структурите на партията в страната, той отговори, че има уставни и официални условия, и е обикновено да се появят и други имена.

" Различните партийни организации ще засвидетелстват своите респект и почитание и към други, само че на всички места и всеобщо Румен Радев е подсилен ", разяснява Зарков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР