По-рано днес екипът ни огласи, че има предложение лечебното заведение

...
По-рано днес екипът ни огласи, че има предложение лечебното заведение
Коментари Харесай

Писма в подкрепа да се запази името на болница ”Чирков” заваляха в редакцията на Фрог

По-рано през днешния ден екипът ни огласи, че има предложение лечебното заведение да се прекръсти и името на проф. Чирков да се заличи. 

 

Ето едно от доста писма. То е написано от Красимир Илиев, чиито татко е бил избавен точно в тази болница и от самия Чирков. 

 

Здравейте,

Прочетох публикацията.

Искам да споделя с Вашия екип, че преди години/правителство на Ж. В. и министър на опазването на здравето М.В., татко ми се нуждаеше от „ сърдечна интервенция “. Единствения вид за лекуване се оказа ръководената от господин Чирков клиника.

 

         Оказа се, че  за комплицираната интервенция се постанова непостижимо за елементарен човек възнаграждение!   След намесата на господин Чирков, интервенцията беше направена за негова сметка!!!!

 

           Сигурно и в този момент има такива лекари, само че досега не съм чул някой началник или /служебен/ здравен министър да се е отличил с изключителния професионализъм, морал и човешки достолепия на господин Чирков????

 

Г-н Чирков, сътвори освен една болница, и надали преименуването „ името на болница “ е от голяма важност. Повечето хора, които са ходили в ръководена от него болница, знаят, че той създаваше пример за непорочност и порядък, който не съществуваше преди него!

 

Благодаря Ви, че единствено Вие написахте  нещо по случая!

Не е неприятно да припомните на Вашите читатели, за какво нито една празненство не припозна в него сполучливия началник на Здравното министерство????  Аз знам за какво – господин Чирков беше добър уредник, налагаше  в опазването на здравето положителни /некрадливи/ практики, даваше живот, добра дума  и вярата на хората, макар държавната здравна система и нейните инцидентни министри.

Ставащото през днешния ден е „ мръсотия “!

 

Петицията

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР