По-рано днес близки на Джулиан Асандж изразиха притеснението си, че

...
По-рано днес близки на Джулиан Асандж изразиха притеснението си, че
Коментари Харесай

Тази новина за Асанж шокира всички

По-рано през днешния ден близки на Джулиан Асандж показаха терзанието си, че журналистът, който в този момент е в пандиза Белмарш, е изложен на сериозна заплаха от COVID-19.

Към тях се причисли и жена, която разкри забавна загадка за основателя на Wikileaks - до момента в който той се е криел в посолството на Еквадор, той имал връзка с нея и станал татко на две деца.

Жената е Стела Морис. Тя твърди, че двамата с Асандж почнали връзката си още през 2015 година. Разкривала тази загадка чак в този момент, тъй като била обезпокоена, че животът на обичания й е "на ръба ". Тя, както и други близки и почитатели на Асандж, желае той да бъде освободен от пандиза, защото не би оживял, в случай че се инфектира с COVID-19.

48-годишната австралийка споделя във видеосъобщение, че с Асандж се срещнали през 2011 година, когато тя се включила към екипа му от юристи. Година по-късно журналиста остава в посолството на Еквадор в Лондон, като политически дезертьор, с цел да избегне да бъде екстрадиран в Швеция.

Морис споделя, че посещавала Асандж всеки ден в посолството и "го опознала доста добре ". Двамата се влюбили през 2015 година, а две години по-късно се сгодили. Журналистът гледал по какъв начин двете му деца се раждат с видео връзка. Те постоянно го посещавали в посолството на Еквадор.

Сега Габриел е на 3 години, а Макс - на една. Двамата не престават да поддържат връзка с татко си, даже и в пандиза.

"Със сформирането на семейство той искаше да събори стените към себе си и да си показа живот след пандиза. Докато за някои хора това може да звучи като полуда, за нас беше най-нормалното нещо, което можехме да създадем. Когато Джулиан види децата, той получава мир и успокоение ", споделя Стела Морис.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР