По-рано днес (9.01.) представи своя нов старши треньор Анте Шимунджа,

...
По-рано днес (9.01.) представи своя нов старши треньор Анте Шимунджа,
Коментари Харесай

Какво ще се случи със Станислав Генчев след идването на Шимунджа?

По-рано през днешния ден (9.01.) показа своя нов старши треньор Анте Шимунджа, който наследи на поста Станислав Генчев. Логично, един от забавните въпроси е какво следва в този момент за българина?
Ето отговора на спортния шеф Георги Караманджуков и изпълнителния Ангел Петричев:
" Ръководството, аз и Анте взехме решението той да не бъде част от треньорския щаб. Генчев беше наш футболист, капитанът на този тим. На три пъти му се наложи да поеме тима в доста сериозни обстановки ", стартира Караманджуков.
" Първият път беше преди реванша с Марибор. Справи се превъзходно. Втори път, в този момент трети път и ние преценихме, че Лудогорец има за цел освен да развиваме футболисти и да печелим трофеи и купи, а и да развиваме и треньори. Преценихме, че в този момент е моментът Станислав да получи своя късмет ".
" Има задоволително тимове и съм уверен, че има качествата и опциите да бъде старши треньор. Имаше заплахата да се трансформира във безконечния асистент. Аз му благодаря, че беше част от моя екип и треньорското управление. Един извънредно упорит и надарен млад треньор. Надявам се да попадне в верния клуб, с верните хора, с цел да покаже своите качества ", добави още той, а Петричев добави:
" Това е решение, в което и той е взел участие, защото ние в действителност желаеме неговата кариера да се развие уместно и затова взехме това решение. Разбира се, той ще бъде директно под наблюдаване по какъв начин се развива неговата работа. Дай Боже, в един миг да се завърне като старши треньор с непрекъснат контракт ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР