По-рано беше съобщено, че Huawei работи над фирмен сгъваем телефон

...
По-рано беше съобщено, че Huawei работи над фирмен сгъваем телефон
Коментари Харесай

Сгъваем телефон от серията Huawei Nova може да бъде пуснат в началото на следващия месец

По-рано беше обявено, че Huawei работи над фирмен сгъваем телефон Nova. Според данни на “Science and Technology Innovation Board Daily “ и хора, осведомени с създаването, е доказано съществуването на телефона. Съобщава се, че стартирането на устройството е планувано за предишния месец, само че е бил отсрочен заради някои аргументи. Сега инсайдери на Huawei разкриха, че компанията ще пусне мидата под марката Nova при започване на август тази година.

Сгъваемото устройство от серията Nova ще бъде по-достъпно от Huawei Pocket 2

Съобщава се, че външният екран на мида телефона от серията Nova ще бъде усъвършенстван спрямо тазгодишния Huawei Pocket 2. Ако би трябвало да приказваме за цената на телефона, то тя ще бъде по-висока от на предходните модели в серията. Въпреки това, защото новият флип телефон ще бъде част от серията Nova, той ще бъде относително по-достъпен от устройствата в серия Pocket.

Въпреки че не се знае доста за вътрешните спецификации на устройството, можем да добием визия какво да чакаме от Huawei Pocket 2, който беше пуснат през февруари тази година.

Телефонът предлага четири камери (50MP+8MP+12MP+2MP) на гърба дружно с овален външен екран побрани в два кръгли кръга. 8-мегапикселовата камера е 3x телефото с апертура f/2.4 и OIS. Pocket 2 разполага с панта, която понижава гънките с 62%.

По отношение на продуктивността се споделя, че телефонът е с чипсет Kirin 9000s, който също поддържа двупосочна сателитна връзка. Вътре в устройството също се намира батерия с потенциал 4520 mAh, която поддържа 66 W кабелно бързо зареждане и 40 W безжично бързо зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР