По принцип стрийминг платформите не се бавят особено много, за

...
По принцип стрийминг платформите не се бавят особено много, за
Коментари Харесай

The Morning Show и новината, че сериалът ще има трети сезон

По принцип стрийминг платформите не се бавят изключително доста, с цел да възобновят даден сериал с нов сезон, когато той се радва на сериозен зрителски интерес.

Apple TV+ обаче не бързат изключително доста с The Morning Show. Заради пандемията вторият сезон беше пуснат този септември - към две години след първия, само че от стрийминг платформата не споделяха нищо по отношение на бъдещето на сериала.

Очевидно, са им били нужни няколко месеца, с цел да изгладят всичко, тъй като от The Hollywood Reporter разбираме, че въпреки всичко са взели решението да подновят The Morning Show с още един сезон.

В третия сезон се чака още веднъж да видим Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун в основните функции. Основният продуцент обаче се сменя, тъй като Шарлот Студ ще поеме щафетата от Кери Ерин, която се погрижи за първите два сезона.

Apple TV+ закупи правата върху сериала още през 2017 година, като още тогава беше ясно, че ще има сигурно два сезона. Според източници на The Hollywood Reporter, Анистън и Уидърспун обаче са подписали контракти за три години, което значи, че стрийминг платформата си е оставила малка врата за още, която в този момент употребява.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР