По принцип сме свикнали, че по празниците трябва да бъдем

...
По принцип сме свикнали, че по празниците трябва да бъдем
Коментари Харесай

С кой актьор Шаная Туейн замени Брад Пит

По принцип сме привикнали, че по празниците би трябвало да бъдем изненадвани. Е, до тя има още няколко седмици, а  Шаная Туейн реши да подрани с изненадите.
 Шаная Туейн, Джери Туейн, насилието, на което е била подложена и за какво се е срамувала, че е жена
Защо Шаная Туейн се е срамувала, че е жена

Насилието, на което е била подложена певицата

Туейн бе една от изпълнителките, които се качиха на сцената на People`s Choice Awards, с цел да извърши няколко части и изненадите бяха две. Първата бе решението на 57-годишната изпълнителка да боядиса косата си в розово.

Докато втората бе обвързвана с една от песните ѝ. Шаная Туейн реши да извърши парчето от 1997 г.  " That Don`t Impress Me Much ", което е част от хитовия ѝ албум Come On Over. В оригинала на парчето Туейн пее, че един мъж мъчно би я впечатлил, даже да бъде ракетен инженер.

Не може да я впечатли даже да е Брад Пит. И тъй като не сме Брад Пит се отчаяхме, само че изпълнителката сподели, че е в крайник със протичащото се сега.

Във версията, която тя извърши на церемонията размени името на Брад Пит с това различен известен сега артист - Райън Рейнолдс . Изненадата бе огромна и за самия Рейнолдс, който бе част от гостите и остана поласкан от лирическото отклоняване на Шаная Туейн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР