По принцип, по време на разработката на поредния си нов

...
По принцип, по време на разработката на поредния си нов
Коментари Харесай

Hyundai SEVEN Concept загатва за наистина голям електромобил

По принцип, по време на създаването на следващия си нов концептуален автомобил, инженерите, само че най-много дизайнерите, имат съвсем неограничена независимост на деяние. Крайният резултат несъмнено би трябвало да показва в огромна или не чак толкоз степен "звученето " на хипотетичният сериен вид на създаването, само че предлагайки голямо поле за полет на визионерство и нови хрумвания, които другояче няма по какъв начин да бъдат показани.

Типичен образец за сходно, съвсем безкрайно, поле на изява показват от Hyundai с напълно новата си концептуална разработка SEVEN, която отбелязва международната си премиера по време на интернационалното ревю в Лос Анджелис.

Със SEVEN Concept, Hyundai показва своето виждане за един напълно нов "спортен функционален електромобил " (SUEV), употребявайки параметрите на модулната платформа за електрически автомобили E-GMP.



По отношение на задвижващата система на SEVEN Concept, от Hyundai разясняват, че при съществуване на подобаваща бърза зарядна инфраструктура (350 Kw), батерията на електрическия автомобил би могла да бъде презаредена от 10% до 80% за към 20 минути. Като свободен пробег за концепцията, от марката показват над 300 благи (480 километра).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР