По принцип не възразявам всеки да се излага както и

...
По принцип не възразявам всеки да се излага както и
Коментари Харесай

Джамбазки гневен на нелепия панаир на Марешки в парламента

По принцип не правя възражение всеки да се излага както и колкото желае. Нагледали сме се на доста нелепи клоунади от клети, нелепи неможачи, инцидентно попаднали в българската политика. Но даже в политическата кретения би трябвало има някакви граници.

Това написа във "Фейсбук " евродепутатът от ЕКР и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Веселин Марешки влезе в Народното събрание с цялостен комплект защитна екипировка.
"В миг на висшо напрежение на здравната система, в миг, когато хиляди български лекари, медицински сестри и медицински експерти работят покрай лимита на силите си, без задоволително персонални защитни средства, маски, ръкавици, костюми всеки ден се срещат лице в лице с евентуалната опасност, да се намъкнеш в предпазен костюм, с цел да правиш нелепи панаири в залата на Народното събрание е просто срам.

Не е смешно, не е занимателно, просто е срам. Тежък срам. Това са най-малко два костюма по-малко, за двама лекари, двама медицински експерти, двама лаборанта, които са лишени от отбрана, поради този безразсъден и възмутителен цирк.

Всеки несретен жител на тази планета с два грама повече мозък от чехълче, щеше, можеше, трябваше да съобрази това. Но уви, има най-малко двама по този начин наречени народни представители които не могат.

Да не приказваме, че това безобразно държание поврежда още повече така и така не високото доверие и утвърждение на висшия законодателен огран в българското общество.

Днес половината българи, гледащи тази безобразна нелепост, ще си кажат - "тези не стопират с цирковете даже в тази тежка обстановка ". Другата половина ще решат, че костюми са раздадени първо на привилегированите народни представители, а лекарите и хората кучета ги яли.

Настоявам ръководителят на Народното събрание да наложи строги санкции на всички, предизвикали този позор на Народното събрание ", написа още Джамбазки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР